Arama

29 Haziran 2008 Pazar

Superhero Movie (2008)

** Once a month, you'll bleed from your vagina. **

Konusu şöyle; hala ve amcası ile birlikte yaşayan Rick Riker (Drake Bell) bir okul gezisinde bir yusufçuk tarafından ısırılınca süper güçler kazanır.

Ne anladım; son Scary Movie'lere bulaşmış olan Craig Mazin, bu süper kahraman filmleri komedisinde yönetmenlik/senaristlik yapıyor. Merkezde örümcek adam olmak üzere x-men, batman ve diğerlerine de bulaşıyor tabii ki. Pek iyi bir girişi yok ama yarım saatten sonra biraz toparlıyor. Yapımcılar arasında Zaz ekibinden David Zucker da var. Ayrıca filmde Leslie Nielsen'ın olması kurtarıcı bir güç. Kısa bir sahnede uçak filmlerinin yıldızı Robert Hays bile var. Çok akılda kalıcı sahnesi olmasa da bir iki sahnede güldürüyor, tabi son dönemlerdeki tüm bu seri filmlerinde olduğu gibi bir sürü osuruk esprisi de var.

Aklımda kaldı; Tom Cruise sahnesi. Çatıda şehre düşünceli bakış atmak için diğer süperkahramanla aynı heykeli paylaştıkları sahne ve ardından gelen battaniye ile yangın söndürme sahnesi "yangın söndürücü bul" Hawking sahneleri beni rahatsız etti. Anne babası ile tiyatrodan çıktıkları ve hırsızın saldırdığı sahne. Doktorun dialogları.

Sonuç; eh işte

29 haziran pazar günü izledim

http://www.imdb.com/title/tt0426592/

Hiç yorum yok: