Arama

18 Aralık 2007 Salı

Heartbreak Kid (2007)

*** Kırıkkalpli çocuk ***

Konusu şöyle; Eddie Cantrow yaşını başını almak üzere bir adamdır. İnanılmayacak kadar mükemmel görünen çevre araştırmacısı Lila ile tanışır, babası ve arkadaşlarının gaza getirmesi ile 6 hafta içinde evlenmeye karar verir. Evliliklerinin ertesi günü o kadın gitmiş yerine bir canavar gelmiş gibidir. Tam henüz tam tanımadan evlendiği kadınla bir ömür geçirecek olmanın depresyonu içindeyken gerçekten hayatının aşkını balayında bulur.

Ne anladım; Farrelly biraderlerden bir aşkı arayan adam komedisi daha. Çok duyulmamış ve pek de başarılı olmadığı söylenen bir filmin yeniden çevrimi. Stiller'lar baba oğul oynuyorlar. Tarz olarak Ah Mary Vah Mary'i anımsatıyor ama senaryosu çok çalakalem yazılmış gibi. Ben Stiller'in karakteri genelde canlandırdıklarından daha pislik bir adam.

Aklımda kaldı; adamın aldığı porno film "Remember The Tight Ones!" :)) Başka filmlerden örnekler Night of the Giving Head , Intercourse With a Vampire , Good Will Humping, Lust of the Mohicans, Edward Penishands, There's Something In and Out of Mary, Big trouble in little vagina, rambone, SHAVING RYANS PRIVATES. "Partide gördüğün ilk gay i düğün organizatörü sanıyorsun" Finalde bir yıl sonrasında gene aynı replikleri saydığı ve aynı döngünün başladığı sahne.

Sonuç; sıradanlığı aşamıyor

18 aralık salı gecesi izledik

http://www.imdb.com/title/tt0408839/

1 yorum:

Ongun dedi ki...

huahhahah....akılda kalanlar super...