Arama

17 Mayıs 2007 Perşembe

Music And Lyrics (2007)

**** Söz ve müzik ****

Konusu şöyle; 80'lerin gözde topluluğu PoP un as elemanlarından unutulmuş olan Alex Fletcher (Wham! grubuna gönderme gibi geldi bana) ufak tefek gösterilerde kıvrak danslarını sergilemekte ve yaşamınız sürdürmeye çalışmaktadır. Artık iyice unutulmak üzere olduğundan Megastar (Britney Spears Shakira karışımı) Cora Corman için bir şarkı hazırlama fırsatına atlayıverir. Ama beste konusuna hakim olmasına rağmen söz yazma konusunda bir becerisi yoktur, bu açığı ise çiçeklerini sulamaya gelen Sophie Fisher'ın doğal yeteneği ile halletmeye çalışır.

Ne anladım; About A Boy'un finalinde şarkı söyleyen Hugh Grant hızını alamayıp tüm yeteneklerini böyle bir filmle sergilemeye karar vermiş. Neredeyse tüm şarkılarını kendi seslendirmiş, düeti de Drew Barrymore ile yapmışlar. Two Weeks Notice, About A Boy türünden devam ediyor. Hugh Grant'in bu tarzı tamamen oturdu. Film de zekice dramatik sıkıntılara girmeden iki oyuncusundan mümkün olduğunca faydalanıp eğlendiriyor.

Aklımda kaldı; şarkıyı hazırladıkları sabah yaptıkları kayıt sahnesi. Girişteki klip, finalde VH1 tarzı kliplerin üzerine yazdıkları küçük bilgilerle tekrarlanıyor.

Sonuç; süper eğlenceli

16 mayıs 2007 çarşamba akşamı evde izledik

http://www.imdb.com/title/tt0758766/

Hiç yorum yok: