Arama

28 Ağustos 2008 Perşembe

Forgetting Sarah Marshall (2008)

*** You sound like you're from London! ***

Konusu şöyle; meşhur TV yıldızı sevgilisi Sarah Marshall (Kristen Bell) tarafından terkedilen müzisyen Peter Bretter (Jason Segel) depresyona girer. Kardeşinin tavsiyesiyle kafasını dağıtmak için gittiği Havai otelinde Sarah ve yeni erkek arkadaşı da tatile gelmiştir.

Ne anladım; How I Met Your Mother'dan tanıdığımız Jason Segel'ın kendi anılarından esinlenerek yazdığı senaryo ve başrolünü üstlendiği film, Nicholas Stoller tarafından aktarılmış. Judd Apatow'un Knocked Up, 40 Year Old Virgin, Superbad gibi filmler çıkan serisinin şimdilik son ürünü. Klasik komedi filmlerinin pek bulaşmadığı günlük hayattan gerçek dokunuşların çok yoğun şekilde karakter ve olaylara yedirildiği bu tarzın bir diğer standardı da filmin süresinin iki saati bulması. Yan karakter olarak otelin sörf hocasının bir iki komik sahnesi var. Yeni bir "Something About Mary" olarak başlayıp "Bridget Jones" seviyesini geçemeyip vasatta kalan bir deneme.

Aklımda kaldı; elemanın pijamalar içinde geçen 7 gününün flashbackle göründüğü ve "You shall not pass!" taklidi ile biten sekans en komik kısmı.

Sonuç; eh işte.

http://www.imdb.com/title/tt0800039/

Hiç yorum yok: